Welke natuursteen in een armband past bij jou ?

Natuursteen in sieraden.

De vorming van natuursteen duurt vaak miljoenen jaren en komt tot stand door natuurlijke processen waarop de mens geen invloed heeft uitgeoefend.
In het verre verleden werd er al waarde en status toegekend aan de drager van natuurstenen sieraden.
Ook behoorden de stenen tot bepaalde rituelen als het uitdrijven van het kwaad, bijgeloof en genezing of werden ze verwerkt in sieraden ter bescherming.

Therapeutische werking van natuurstenen in sieraden.

Er is inmiddels ontzettend veel geschreven over de therapeutisch werking van steensoorten en mineralen. Om bijvoorbeeld zijn werking te behouden dient de steen af en toe één dag in de grond gestopt te worden voor reiniging. En daarna een nacht in het maanlicht voor het opladen van zijn krachten. 
Waar het ons bij Rebelz & Angelz om gaat
 is het aanbieden van een mooi en vooral echt natuurstenen sieraad afgewerkt met metalen details. 
Onze stenen zijn wereldwijd ingekocht op kleur, vorm, schoonheid maar vooral op kwaliteit en echtheid.

Overzicht natuursteen met zijn eigenschappen.

Bepaal zelf welke natuursteen het beste bij jou emotie of lichamelijke klacht past.
Of maak je keuze gebaseerd op de mooie kleuren. 


Onyx natuursteen verwerken in je armband

Onyx

Onyx geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen. Het maakt standvastig en verantwoordelijk. Onyx stimuleert de concentratie en is daarmee een goede steensoort voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden.
Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, zenuwstelsel, immuunsysteem, gebit, botten en voeten.
Het is een langzaam werkende steen.


Blauwe agaat

Agaat

Agaat zorgt voor aarding, bescherming en stabilisatie. Het bevordert de innerlijke rust, logisch denken en concentratie. Agaat geeft een veilig gevoel en brengt het lichaam in balans.
Fysiek zorgt agaat goed tijdens de zwangerschap voor moeder en kind, stimuleert de groei en heeft een gunstige werking op de baarmoeder. Ook heeft agaat een positieve invloed op de blaas, maag, ogen, bloedvaten en stofwisseling.


Tijgeroog

Tijgeroog

Tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht. Het helpt afstand te nemen en kan in moeilijke periodes kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dillemma’s en besluitenloosheid. Het bevordert de rust en gaat hyperventilatie tegen.
Fysiek heeft tijgeroog een positieve invloed op verkoudheid, ogen, keel, geslachtsorganen en is nuttig bij persoonlijkheidsstoornissen en depressies.
Tijgeroog is een goede steen om tijdens examens te dragen.


Jaspis breccie

Jaspis breccie

Jaspis werkt in het algemeen aardend en beschermend. Het maakt strijdlustig, volhardend, geeft moed, maakt weerbaar en assertief en het absorbeert negatieve energie.
Jaspis werkt positief op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen, geslachtsorganen en is ontgiftend.
Jaspis breccie heeft als aanvullende eigenschap dat het verwarmend werkt en het lichaam energie geeft. Het bevordert wilskracht en doorzettingsvermogen en stimuleert de werking van de lever en stofwisseling.


Lavasteen

Lavasteen

Lavasteen geeft je moed en maakt sterk en volhardend. Het vergroot je wilskracht en heeft een positieve werking op je doorzettingsvermogen. Omdat lavasteen ook aardt en overtollige energie afvoert, vergroot het je persoonlijke kracht.
Fysiek stimuleert lavasteen de doorbloeding en heeft een reinigende werking en zorgt voor beheersing bij heftige emoties.


Sodaliet

Sodaliet

Sodaliet bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het reinigt het lymfestelsel en stimuleert het immuunsysteem, geeft rust en weerstand. De steen heeft een positieve werking bij hoofdpijn, slapeloosheid, epilepsie, ontstekingen en oververmoeidheid.
Fysiek helpt de steen bij klachten van keel, hals, strottenhoofd en stembanden. Het werkt koortsverlagend, bloeddrukverlagend en verkoelend.


Aventurijn

Aventurijn

Aventurijn werkt kalmerend en bevordert het gevoel van welzijn. Trekt voorspoed en geluk aan en motiveert dromen waar te maken. Werkt ontspannend bij ergernis en woede. Het absorbeert electro-magnetische straling (gsm, pc), werkt pijnstillend en ontstekingsremmend.
Fysiek heeft aventurijn een postief effect op hoofdpijn, migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en stotteren.


Sneeuwvlok obsidiaan

Sneeuwvlok obsidiaan

Sneeuwvlok obsidiaan helpt bij het verwerken van trauma’s. Het bevordert innerlijke rust, brengt balans in het lichaam en verminderd angst.
Fysiek zou sneeuwvlok obsidiaan een positief effect hebben op aders, skelet en ogen.


Howliet

Howliet

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. Het bevordert ambitie maar ook geduld. Versterkt het geheugen en maakt leergierig.
Fysiek werkt howliet positief op slaapproblemen, calcium tekort en daardoor op botten en tanden.


Turkoois

Turkoois

Turkoois werkt sterk geneeskrachtig. Is een zuiverende en beschermende steensoort. Het brengt evenwicht, is vitaliserend bij uitputting en heeft een positieve werking bij depressie, stemmingswisselingen, paniek aanvallen en apathie. Het bevordert emphatie en romantische liefde.
Fysiek zou turkoois pijnstillend en ontstekingsremmend werken, ontgiften en ondersteunt de opname van voedingsstoffen. Het heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, ogen en het immuunsysteem.


Lapis Lazuli

Lapis Lazuli

Lapis lazuli heeft invloed op spirituele krachten en vaardigheden. Het geeft innerlijke rust, maakt eerlijk en oprecht, helpt jezelf te zijn en heeft een positief effect op vriendschap en liefdesrelaties. Werkt bij migraine, slaapproblemen, duizeligheid en is bloeddruk verlagend.
Fysiek werkt Lapis lazuli positief op het immuunsysteem, gehoor, keel en strottehoofd, schildklier en stembanden. 


Rode jaspis

Rode jaspis

Jaspis werkt in het algemeen aardend en beschermend. Het maakt strijdlustig, volhardend, geeft moed, maakt weerbaar en assertief en het absorbeert negatieve energie.
Jaspis werkt positief op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen, geslachtsorganen en is ontgiftend.
Rode jaspis heeft als aanvullende eigenschap dat het verwarmend werkt en het lichaam energie geeft. Het bevordert wilskracht en doorzettingsvermogen en stimuleert de werking van de lever en stofwisseling.


Zwart matte onyx

Zwart matte onyx

Zwart matte onyx geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen. Het maakt standvastig en verantwoordelijk. Onyx stimuleert de concentratie en is daarmee een goede steensoort voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden.
Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, zenuwstelsel, immuunsysteem, gebit, botten en voeten.
Het is een langzaam werkende steen.


Gele jaspis

 Jaspis (Landschap)

Jaspis werkt in het algemeen aardend en beschermend. Het maakt strijdlustig, volhardend, geeft moed, maakt weerbaar en assertief en het absorbeert negatieve energie.
Landschaps Jaspis werkt positief op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen, geslachtsorganen en is ontgiftend.


Blue spot stone

Blue spot stone

Blue spot stone is een mooie aardende edelsteen die je hoop geeft en de geest kalmeerd. De steen geeft innerlijke vrede en rust en straalt langzaam en constant energie uit.
De steen is niet alleen geschikt om je geest te kalmeren, maar ook voor het bevorderen van inzicht in je eigen spirituele aard.


Jade

Jade

Jade werkt reinigend en beschermend, zorgt voor harmonie en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. Het bevordert zelfredzaamheid en helpt irritatie los te laten. Jade is een goede steen om bij je te draagen tijdens reizen of vakantie voor extra bescherming.
Fysiek brengt jade meerdere lichamelijke systemen in balans, werkt reinigend en verwijdert gifstoffen. Positief effect op de bijnieren, blaas, zenuwstelsel en vruchtbaarheid.


Blauwe goudsteen

Blauwe goudsteen

Goudsteen is een synthetisch glas met koperdeeltjes erin. Lang geleden uitgevonden door alchemisten die goud probeerden te maken.
Goudsteen geeft kracht, energie, hoop en een positieve instelling. Het werkt opbeurend en heeft daardoor positieve invloed op depressies.
Het helpt doelen te bereiken. Goudsteen heeft een positief effect op maag, nieren, voortplantingsorganen en prostaat.

© 2015 - 2023 Rebelz & Angelz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel