Disclaimer

De webshop op www.rebelz-and-angelz.nl is een product van Rebelz & Angelz VOF, hierna te noemen: Rebelz & Angelz. 

Rebelz & Angelz heeft bij de samenstelling en ontwikkeling van deze website en de opgenomen informatie grote zorgvuldigheid betracht.
De via deze website te bekijken foto's en verspreide informatie is slechts informerend van aard.
De informatie op deze site kan op ieder gewenst moment door Rebelz & Angelz worden gewijzigd.

Rebelz & Angelz aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen. Rebelz & Angelz streeft ernaar, maar garandeert niet, dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor Rebelz & Angelz op geen enkele wijze verantwoordelijk is. Rebelz & Angelz aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat Rebelz & Angelz de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

© 2015 - 2023 Rebelz & Angelz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel