Bezorgen

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd? 
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling zo snel als mogelijk gereed gemaakt voor verzending en verstuurd via PostNL. 
Meestal gebeurd het maken en inpakken 's avond op de dag van bestelling / betaling, en de verzending de eerst volgende werkdag.
Ons streven is om uiterlijk binnen 2 à 3 werkdagen uw bestelling te verzenden.
Indien dit onverhoopt langer duurt dan gewoonlijk zult u van ons hierover bericht ontvangen.

Bestellingen worden verstuurd via PostNL. Rebelz & Angelz is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging onderweg. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. Zodra je bestelling verzonden is krijg je van ons een bevestiging per e-mail.

>> PostNL bezorgt alleen op dinsdag t/m zaterdag. <<

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij bezorging?
Bestellingen van kleine produkten via een luchtkussen envelop worden altijd direct bezorgd via de brievenbus. Bij bestellingen die worden verstuurd via pakketpost van PostNL, worden twee afleverpogingen gedaan. Als er bij het afleveren niemand thuis is of geen gehoor wordt gegeven, zal de bezorger het pakket bij de buren afgeven, tenzij anders aangegeven (indien je dit niet wenst, graag aangeven bij je bestelling bij 'Eventuele opmerkingen', dan geven we dit door aan PostNL en schrijven we het op je pakket). Indien het pakket na twee afleverpogingen niet is aangenomen, heb je drie weken de tijd om je pakket bij het postkantoor in je buurt op te halen.

Wat zijn de verzendkosten?
Jammer genoeg (of misschien ook juist niet) is Rebelz & Angelz geen grote firma en is het dus niet mogelijk om alle bestellingen gratis te verzenden. Maar daarvoor in plaats heb je wel een uniek sieraad wat niet iedereen draagt maar alleen jij.

Bij Rebelz & Angelz betaal je een laag bedrag van € 2,95 aan verzendkosten binnen Nederland
Zit je bestelling boven de € 50,- dan zijn deze kosten voor ons.

Voor België geldt gratis verzending vanaf € 100,-

Als je hebt gekozen voor 'betalen bij afhalen' betaal je uiteraard geen verzendkosten. Je kunt je bestelling dan na gereedmelding bij ons afhalen op een afgesproken tijd, meestal 's avonds. Dit is een extra service die wij willen bieden aan klanten in de directe omgeving van Loon op Zand.

De verzendkosten zijn samengesteld uit de portokosten, verpakkingskosten, betaalkosten bank en administratiekosten.
Wij verzenden alles via PostNL.

Bestellingen onder de € 50,- worden met een papieren luchtkussen-envelop verstuurt als brievenbuspost. 
Bij bestellingen vanaf € 50,- wordt door ons automatisch gekozen voor een brievenbuspakje of pakketpost met Track & Trace.

Wilt u geen risico nemen, mail dan voordat u besteld naar: info@rebelz-and-angelz.nl voor het bespreken van de mogelijkheid om aangetekend, met Track & Trace of verzekerd te versturen.

Voor verzendingen naar België, Luxemburg en Duitsland geldt een tarief van € 7,95
Gratis verzending naar België bij bestellingen vanaf € 100,-

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten afleveren?
Ja, dat is mogelijk. Je kunt een ander afleveradres opgeven bij je bestelling. Als je bijvoorbeeld een bestelling direct bij de ontvanger wil laten bezorgen of als je het pakket liever op je werk ontvangt.

Bezorgen jullie ook bestellingen in het buitenland?
Op dit moment is Rebelz & Angelz nog gericht op verzenden binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Mocht je uit een ander land komen en benieuwd zijn of je ook bij ons kunt bestellen, stuur dan even een e-mail naar info@rebelz-and-angelz.nl en dan kijken we wat we voor je kunnen doen!  Voor eventuele verzending naar het buitenland hanteren we de standaardtarieven van PostNL die je kunt vinden op de website van PostNL.

© 2015 - 2023 Rebelz & Angelz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel