FAQ - Veelgestelde vragen

- Hoe plaats ik een bestelling bij Rebelz & Angelz ​?

Selecteer bij het artikel de gewenste opties en klik op "in winkelwagen".
Stap 1: Kies je betaalwijze en vul eventueel een cadeaubon code in en klik op "bestelling afronden" (of klik op "verder winkelen" wanneer je meer artikelen wilt bestellen).
Stap 2: Vul je persoonlijke gegevens in en klik op "bestelling afronden".
Stap 3: Controleer je bestelling en neem kennis van de Algemene Voorwaarden. Nadat je de Algemene Voorwaarden hebt geaccepteerd klik je op "bestelling bevestigen".
Stap 4: Afhankelijk van de door jou gekozen betaalmethode wordt je doorgestuurd naar de volgende pagina. Bij een correcte betaling, ontvang je per e-mail de bevestiging van je bestelling.

 

- Wat is de levertijd bij Rebelz & Angelz ?

Ons streven is om uiterlijk binnen 2 á 3 werkdagen de bestelling te maken en te verzenden.
Hier vind je alle overige info over het bestellen, betalen en bezorgen van onze artikelen.

 

- Hoeveel tekens kunnen er in een metalen tekstarmband ?

In een metalen "Design Your Own" tekst armband kunnen maximaal 35 tekens inclusief spaties en symbolen aan de buitenzijde en 20 tekens aan de binnenzijde.
 

- Hoe kan ik mijn metalen tekstarmband oppoetsen ?

De aluminium tekst armbanden hebben geen onderhoud nodig.
Na verloop van tijd worden de goudkleurige en roségoudkleurige tekst armbanden wel wat donkerder van kleur.
Dat is een eigenschap van het materiaal. Deze armbanden zijn gemaakt van messing of koper en dit verkleurd na verloop van tijd. 

Dit komt door de zuurtegraad van de huid en doordat het materiaal in aanraking komt met vocht, zweet en zuurstof.

Dit is bij iedereen verschillend. Sommigen hebben er geen last van en anderen juist vaak.
Het beste kun je deze armbanden oppoetsen met een droog vilten doekje, wollen doekje of een zilverpoets doekje.

Een poetssetje is hier te verkrijgen op onze website.


- Wat moet ik doen als ik de maat van de tekstarmband niet goed heb doorgegeven ?

Alle armbanden worden door ons nauwkeurig op de door jouw opgegeven maat gemaakt en gecontroleerd door middel van pasmodellen.
Alleen tekst armbanden die te groot zijn kunnen door ons hersteld worden. Ook een rond model kunnen we aanpassen naar een ovaal model. 

Tekst armbanden die te klein zijn kunnen we helaas niet meer aanpassen.
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je je polsmaat niet goed aan ons hebt doorgegeven.
Meld dit in ieder geval meteen even via de mail: info@rebelz-and-angelz.nl
We adviseren dan om de armband z.s.m. retour te sturen, dit kan op diverse manieren maar is altijd op kosten van de klant. 
Wij maken de armband daarna op maat en zenden hem weer terug naar jouw.
Let op: retour sturen, aanpassen en herleveren van armbanden is altijd op kosten van de klant.
Voor het aanpassen en herleveren van metalen tekst armbanden vragen we een tarief van € 9,95.
Je armband wordt hiervoor dan door ons op maat gemaakt, gepoetst, gecontroleerd en weer verzonden.

 

- Wat moet ik doen als ik mijn polsmaat voor een paracord of natuursteen armband niet goed heb doorgegeven ?

Alle armbanden worden door ons nauwkeurig op de door jouw opgegeven polsmaat gemaakt en gecontroleerd door middel van pasmodellen.
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je je polsmaat niet goed hebt gemeten of niet goed aan ons hebt doorgegeven. 
Meld dit in ieder geval meteen even via de mail: info@rebelz-and-angelz.nl
We adviseren dan om de armband z.s.m. retour te sturen, dit kan op diverse manieren maar is altijd op kosten van de klant. 
Wij maken de armband daarna op maat en zenden hem weer terug naar jouw.
Let op: retour sturen, aanpassen en herleveren van armbanden is altijd op kosten van de klant.
Voor het aanpassen en herleveren van armbanden (exclusief metalen tekst armbanden) vragen we een tarief van € 9,95.
Je armband wordt hiervoor dus door ons uitgehaald, opnieuw geweven of opgeregen, geknoopt, gecontroleerd en weer verzonden.

 

- Kan ik de producten ergens bekijken ?

Alle producten kun je in de webshop bekijken, met diverse foto's en informatie over deze producten.
Rebelz & Angelz heeft zelf alleen een kantoor en atelier/werkplaats, dus geen fysieke winkel waar je de producten kunt komen bekijken.
Wel staan we zo nu en dan op markten, braderieën en evenementen, waar dit wel mogelijk is.
Via de website, nieuwsbrief en social media zoals Facebook, Instagram en Google+ word je hierover op de hoogte gehouden.

 

- Komen de kleuren van de artikelen in de webshop altijd overeen met de geleverde producten ?

Er wordt door ons veel aandacht besteedt aan de fotografie van de producten in de webshop. Omdat we werken met hoofdzakelijk natuurproducten kunnen deze dus iets afwijken van de foto. Ook kunnen kleuren op een foto op ieder beeldscherm er anders uit zien. Rebelz & Angelz probeert je zo goed mogelijk te informeren over de juiste kleur van het product, maar in werkelijkheid kan het dus iets afwijken van de foto.
 

- Mag ik foto's van de producten op mijn eigen website of webshop gebruiken ?

Nee, de meeste foto's van de producten worden door Rebelz & Angelz zelf gemaakt. Op deze foto's rust copyright van Rebelz & Angelz, en mogen niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden. Ook het gebruik en dupliceren van de merknaam Rebelz & Angelz is niet toegestaan. Als je een foto of de naam wilt gebruiken voor publicatie kun je hiervoor toestemming vragen via info@rebelz-and-angelz.nl 
 

- Welke materialen gebruiken jullie ?

De sieraden in de webshop van Rebelz & Angelz zijn gemaakt van diverse materialen met ieder zijn specifieke eigenschappen. Onze sieraden worden vaak aangeboden in een combinatie van onderstaande materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld armbanden van leer, gecombineerd met metalen of roestvrij stalen onderdelen. Of paracord met een hoogwaardige stalen sluiting en metalen bedels. Tekstarmbanden uit aluminium, messing of koper.

Let op: sieraden voorzien van een magneetsluitng zijn niet geschikt voor personen met een pacemaker.

  • Leer is een natuurproduct en kan daarom steeds van vorm, kleur en tekening verschillen. Leer is duurzaam, kan worden geverfd en is hypo-allergeen. Leer kan door vocht verharden. Wij adviseren dan ook om bij het douchen of zwemmen je leren sieraden niet te dragen. Leer kan door transpiratievocht en huidvet donkerder gaan kleuren. Dat verschijnsel hoort bij leer en wordt dan ook niet als klacht aangemerkt. Leren sieraden en andere leren voorwerpen worden alleen maar mooier en krijgen meer karakter naarmate ze ouder worden.
  • Roestvrij staal (RVS of Stainless Steel) is relatief hard en duurzaam. Het is zilverachtig van kleur en zonder vlekken of corrosie zoals veel andere staalsoorten. Armbanden, kettingen en ringen zijn vaak gemaakt van roestvrij staal. Roestvrij staal blijft mooi en is kleurvast. Bovendien is roestvrij staal hypo-allergeen. Onze Rebelz & Angelz bedel die in de paracord armbanden wordt geweven is van RVS. Roestvrij staal kun je eenvoudig met een zachte doek opwrijven om de mooie glans te behouden.
  • Metaal is relatief hard maar kan gaan verkleuren of oxideren als gevolg van huidvocht en zweet. Dit verschijnsel wordt daarom ook niet als klacht aangemerkt. Metaal is er in tal van legeringen (mengingen). Voor sieraden wordt soms een metaal voorzien van een toplaag welke er met het dragen af kan slijten. Onder de toplaag zit dan vaak een bronskleurig metaal. Dat is niet het geval bij edel staal/roestvrij staal/stainless steel/RVS.
  • Paracord of parachutekoord is een stevig koord met een nylon mantel en 7, 8 of 9 nylon kerndraden. Paracord is er in vele kleuren. Soms worden er in 1 koord meerdere kleuren draad verwerkt. Het koord is kleurecht. Wanneer paracord nat wordt kan het een kleine krimp vertonen. Paracord wordt op den duur soepeler. Het koord zelf kan tegen zee- en chloorwater maar de sluitingen en bedels niet, waardoor de armbanden niet geschikt zijn om mee te zwemmen. Verder is paracord hypo-allergeen. Door de populariteit van het paracord zijn er inmiddels veel varianten te verkrijgen. Wij geven de voorkeur aan nylon paracord. De belangrijkste reden is dat nylon natuurlijker aanvoelt dan de meer plastic polyester variant.
  • Hout wordt steeds populairder om in een sieraad te verwerken. Er zijn vele houtsoorten die hiervoor gebruikt worden. Hout is duurzaam, relatief zacht materiaal en kan door verschillende invloeden verkleuren. Gekleurde houten onderdelen kunnen in het begin wat afgeven. Momenteel zijn de gekleurde houten kralen razend populair. Hout is hypo-allergeen en wordt door de natuurlijke uitstraling veel gecombineerd met metaal en leer. Hout behoeft geen onderhoud.
© 2015 - 2023 Rebelz & Angelz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel