Retourneren en garantie bij Rebelz & Angelz

- Kan ik een product retourneren, herroepingsrecht ?

Herroeppingsrecht of recht van ontbinding: Controleer bij levering de producten om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. Rebelz & Angelz besteedt veel tijd aan het zoeken en selecteren van onderdelen en half-fabrikaten voor de sieraden en wil graag het beste bieden.

Bij Rebelz & Angelz kun je de geleverde producten binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retour zonder opgave van reden. Na deze aanmelding heb je nog eens 14 dagen de tijd om de producten retour te sturen.

Het herroepingsrecht geldt niet voor:
Goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben zoals tekst armbanden en op maat gemaakte gepersonaliseerde paracord armbanden,

- Stappenplan producten retour sturen:

  • 1 - Neem altijd eerst contact op met Rebelz & Angelz, stuur een e-mail naar info@rebelz-and-angelz.nl.
  • 2 - Verpak het product zorgvuldig. Retourzendingen altijd terugsturen in combinatie met het ingevulde retourformulier. Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde post of een zending onder rembours wordt door ons geweigerd. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat, dus ongedragen.
  • 3 - Download hier het retourformulier.
  • 4 - Na ontvangst en controle van de retourzending storten wij het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terug op de desbetreffende rekening.
  • - Let op: Het terugzenden van de geleverde goederen komt geheel voor rekening en risico van de consument.

Kijk voor de overige bepalingen tbv retourneren bij punt 4. van de algemene voorwaarden.

- Heb ik garantie bij Rebelz & Angelz ?

Rebelz & Angelz geeft 31 dagen garantie op alle geleverde producten uit de webshop. Is een product na levering niet in orde of gaan de producten binnen deze periode kapot dan repareren we deze of sturen we nieuwe toe.
Kijk voor de overige garantie bepalingen bij punt 6. van de algemene voorwaarden.

Terugzending van de producten dient te geschieden na schriftelijke melding of melding per e-mail, in de originele verpakking, inclusief accessoires en bijbehorende documentatie bestaande uit het garantie formulier van Rebelz & Angelz.

Download hier het garantie formulier.

 

© 2015 - 2023 Rebelz & Angelz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel